Νέα

  • 21/4/2020: Η NOVEL σας παρουσιάζει το νέο της προϊόν, NOVEL Gel Καθαρισμού Χεριών. Με περιεκτικότητα 70% v/v σε Ισοπροπυλική αλκοόλη, και γλυκερίνη για περιποίηση των χεριών σας, το NOVEL Gel Καθαρισμού Χεριών αποτελεί σύμμαχο στον καθημερινό καθαρισμό των χεριών σας.
  • 5/3/2020: Εν μέσω της επιδημιολογικής κρίσης του ιού COVID-19 η NOVEL  αποτελεί σύμμαχο για τον Έλληνα καταναλωτή. Με το αίσθημα ευθύνης που μας διακατέχει, σας διαβεβαιώνουμε ότι τηρούνται τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης, κατά του ιού COVID-19, από το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, τόσο κατά την παραγωγική διαδικασία, όσο και κατά την διανομή τω προϊόντων μας.
  • 22/10/2019: Η NOVEL καλωσορίζει στην οικογένειά της τον Χημικό Μηχανικό A.Π.Θ., κ. Νικόλαο Γεωργιάδη ο οποίος θα είναι από σήμερα 22/10/2019 ο καινούργιος Υπεύθυνος Ποιοτικού Ελέγχου.
  • 15/5/2017: Η NOVEL σας παρουσιάζει το υγρό απορρυπαντικό ρούχων GOLDEN ORCHID. Το GOLDEN ORCHID είναι η ιδανική επιλογή, τόσο για την καταπολέμηση των λεκέδων, αλλά και για την αίσθηση φρεσκάδας που προσφέρουν τα αρώματα της χρυσής ορχιδέας και του εκχυλίσματος βανίλιας.